Turizm Rehberi

Türkiye Turizm Bloğu

Antalya Topçam Plajı

Yenilenen Topçam Plajı ve piknik alanı Antalya'da hizmete açıldı. Yıllardır vatandaşa kapalı olan Topçam Plajı yenilenerek halkın hizmetine sunuldu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen plaj, piknik yapmak isteyen Antalya'da ki insanların yeni adresi oldu. Engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği piknik alanında oturma guruplarından, otoparkına kadar ziyaretçi ve tatilcilerin konforu için 5 yıldızlı kaliteli hizmetler veriliyor.

Turizm sektörünü Antalya'da yakından takip etmek için tıkla.

Yapılan yatırımlar ile topçam plajı günübirlik piknik alanı, halkın daha düzenli güvenilir ve temiz bir ortamda piknik yapması ile denize girmesi için kullanışlı bir duruma getirildi. Peyzajı, yolu, aydınlatma, piknik alanı ve plaj hizmeti ile bambaşka bir plaj oluşturuldu. 30 dönümlük arazi üzerine kurulu günübirlik piknik alanında yaklaşık bin 500 kişinin piknik yapabileceği gölgelikli 200 oturma grubu konuldu.

Çocuklara Alçak Oturma Grupları Yer Alıyor.

Temizliğin ön planda tutulduğu tesiste ebeveyn ve çocukların ayrı ayrı faydalanabileceği çeşme ve lavabo bulunuyor. Ayrıca, ziyaretçilerin otopark sıkıntısını çözmek için tesis 300 araç kapasiteli otopark alanına sahip. Antalya bölgesinde gidilebilecek en güzel yerler arasında ki Topçam Plajı yaz aylarında ziyaretçileri tarafından dolup taşıyor. Yer seçme konusunda sıkıntı yaşamamak için sabahın erken saatlerinde yerinizi belirlemenizi tavsiye ederiz.

Antalya Topçam Plajı, Mesire ve Piknik Alanı

Topçam'da mescit, mangal yerleri, duşa kabin, WC, çevre aydınlatma, otopark, kasap, market ve büfeler bulunuyor. Pikniğe çıkan vatandaşlar kömür, et çeşitleri, içecek türleri ve market ihtiyaçlarını tesiste giderebiliyor. Temizlik ve düzene özen gösterilen tesiste oturma grubu yakınlarına çöp konteyner ve bidonları yerleştirildi.

Antalya'da plaj hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar belirli bir ücret ödeyerek şezlonglardan faydalanıyor. Engelli bireylerin günübirlik tesise yerleştirilen engelli rampaları ile plajı ve piknik alanını rahatlık ile kullanabiliyor. Önceden çok düzensiz ve çok bakımsız olan Topçam Plajı, son hali ile günü birlik tatil açısından gelenler için çok güzel ve uğrak bir konum oldu. Plaj için detaylı bilgi yazıya eklenecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar